Menu
    • doos

      Afhalen mogelijk

Over ons

DIGITAL PRINTING

Als je aan Groot Formaat print denkt kom je terecht in een ruime waaier van uitvoeringen.  Reclame banners, baniersystemen, vlaggen, displays, stickers,... het zijn maar enkele van de oneindige mogelijkheden.  Backstage-Service kan samen met u bekijken welke reclamedrager geknipt is om uw bedrijf, marketingcampagne of beursstand in de kijker te zetten.

Wie zijn we?  

Een enthousiast team gespecialiseerd in digital printing waar samenwerking voorop staat.  

David Vandenbosch: Zaakvoerder en Partner in Crime - drijvende kracht - technische duizendpoot.  Door een vorige leven in Decor- en Standenbouw en de Evenementenwereld beschikt hij over de nodige knowhow om exact die producten of service aan te bieden die u nodig heeft voor uw project.  

Kirsten De Dycker: Office Manager, de ideale persoon voor een presentatie van ons bedrijf of het bespreken van uw projecten.

Boekhouding en Partner in Quotes. 

Wat bieden wij?

Maatwerk is ons vak.  Geen enkel project is hetzelfde en daarom passen wij onze producten aan volgens uw behoeften.

Meedenken is onze prioriteit.   Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste invulling van uw campagne, opbouw van uw stand of uitstraling van uw bedrijf want gedeelde ideeën creëren mooie realisaties!  Hiervoor komen wij graag bij u langs of verwelkomen wij u in onze showroom te Beauvechain. 

Kwaliteit en Service daar staan we voor.  Wij werken enkel met kwalitatieve, duurzame producten die uitvoerig door ons getest worden.  Doordat we ook de uitvoering van uw projecten verzorgen en dus zelf alles plaatsen kennen we de toepassingen van al onze producten zeer goed en kunnen we u ook juist advies geven.   

Technische uitvoering daar zorgen we voor.  Ook on the field zijn onze ervaren plaatsers actief om uw project volledig uit te voeren.

Een lekker tasje koffie zetten wij voor u.  U kan steeds contact met ons opnemen om een afspraak te maken.  Wij bespreken graag met u uw komende projecten.

Klik gerust eens rond op onze website of neem een duik in onze webshop om ideeën op te doen voor een volgend project.